Кисели патладжани

ИнкаИнкаНовак
28/09/2014
Приготвяне50 мин.
Готвене60 мин.
Общо110 мин.
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 128
  • Преглеждания за месеца93
  • Преглеждания за седмицата31
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете патладжаните на филийки и ги посолете, след което ги оставете да се отцедят за една нощ. След това ги изпържете и още докато са горещи, ги потапяйте в оцета за секунди.

Редете ги в буркани, като между тях слагате нарязани чесън и магданоз. Затворете и стерилизирайте 10 минути.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар