Телешки медальони с лимонов сок

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k
2k
33
7k
13/11/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене45 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 909
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Посолете леко начуканите шницели, поръсете ги с черен пипер и брашно и ги запържете в масло и олио.

Извадете шницелите, прибавете към соса магданоз и лимонов сок.

Върнете отново шницелите, затоплете и ги извадете, след което ги залейте със соса.

Поднесете веднага с гарнитура по избор.

Бамбукова дъска за сервиране - кръг с дръжка и слюда
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бамбукова дъска за сервиране - кръг с дръжка и слюда
19.50 лв.
Виж ››

Вкусни ястия заслужава отлична презентация. Може да приготвите лесно и двете с кръглата бамбукова дъска за рязане и сервиране. Удобна, практична, качествена. Бамбуковата дъска има слюда в единия край. Тя е лека и не абсорбира миризмите от различни продукти, което я прави перфектната дъска за презентация и рязане.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар