Лефер върху магданоз и авокадо

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k
3k
50
9k
07/03/2015
"Здравословна покана за хапване, на която няма как откажете "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 231
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибните филета поръсете със сол и черен пипер на око и ги метнете на загрята скара или грил тиган, които сте намазнили леко. Изпечете рибата от двете страни до готовност.

Нарежете измития и отцеден магданоз на ситно. Разполовете авокадото, махнете костилката и издълбайте вътрешността с лъжица. Нарежете авокадото и добавете към магданоза.

Овкусете салатата със сол, пипер, оцет и зехтин. Разпределете в чинии и отгоре сложете по едно филе лефер. Полейте рибата с лимонов сок и поднесете

Да ви е вкусно!

Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
33.99 лв.
Виж ››

Независимо дали сте напреднал или начинаещ кулинар, дълбокият тиган ще ви спаси във всяка ситуация. Лесно готвене на разнообразие от продукти и ястия. Вашият тиган с двойно дъно ви очаква.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар