Телешки медальони с бяло вино

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k
3k
50
10k
24/03/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо9 601
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

От телешкия бут се нарязват малки медальони, които се начукват. Обелете лукчетата и ги изпържете в масло и олиото до пожълтяване.

Извадете ги, а в останалата мазнина се изпържват медальоните от двете страни до зачервяване.

Посолете, поръсете с черен пипер, налейте виното и възварете. Прибавете лукчетата и нарязаната шунка, задушете под похлупак за 20-тина минути и поднесете с гарнитура от печени картофи, салата или варен ориз.

Опитайте още Телешки медальони със спанак, Телешки медальони с лимонов сок, Телешки медальони с печени домати.

Италианска оребрена грил тава с дръжки 58 см-24%
Качество без компромис:
Италианска оребрена грил тава с дръжки 58 см
134.00 лв.
102.00 лв.
Виж ››

Удобна за приготвяне на вкусни гриловани зеленчуци и месо грил тава, която всяко домакинство заслужава. Оребрена, с удобни дръжки.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар