Френска телешка яхния

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16714179
26/03/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене90 мин.
Общо115 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 817
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбока тенджера запържете бекона и обелените лукчетата, без да добавяте мазнина. Махнете ги и сипете олиото в тенджера, запържете месото от всички страни.

Поръсете с брашното и след малко сипете виното. Добавете малко вода, за да покрие месото, но само ако е необходимо.

Овкусете със сол и черен пипер, кипнете сместа и намалете огъня. Добавете лукчетата и бекона. Покрийте с капак и задушете всичко на много бавен огън. Сервирайте горещо.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар