Пролетна агнешка супа

MarianaMariana
Джедай
561
749
2k
05/05/2015
"Толкова обикновена и същевременно толкова необикновена чорба, заради която ставаме заклети почитатели на Българската кухня "
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 971
  • Преглеждания за месеца198
  • Преглеждания за седмицата37
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на ситно, залейте го с бульона и кипнете. Варете ястието на тих огън, като от време на време отпенвате. Когато месото поомекна, добавете ситно нарязания спанак, единия домат и ориза.

Междувременно загрейте маслото и задушете пресния лук, добавете брашното и червения пипер, а след 1-2 минути сложете и втория домат. Добавете запръжката към агнешкото месо и варете още около 20 минути на тих огън.

Свалете от огъня, застройте с киселото мляко и яйцето, поръсете с джоджен и поднесете, като се подправи на вкус. Застройва се с киселото мляко и разбитото яйце. Накрая се прибавя дребно нарязан джоджен.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар