Лесна лазаня със спанак и гъби

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
18/06/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 298
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте зехтина в тиган и запържете почистените гъби. Добавете маскарпонето и гответе още 1 минути.

Овкусете със сол и черен пипер. Сварете корите за лазаня в подсолена вода. Леко намазнете тава за печене.

Наредете три кори на дъното, поръсете с таледжио и 1/3 от гъбената смес, както и с 1/3 от спанака. Повторете процедурата до изчерпване на продуктите.

Завършете отгоре с таледжио. Запечете в загрята фурна докато сиренето се разтопи.

Иноксов гевгир конус 22 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Иноксов гевгир конус 22 см
17.99 лв.
13.85 лв.
Виж ››

Измиването и отцеждането на излишната вода от пастата и зеленчуците е по-лесно с гевгир. Конусовидната форма и удобната дръжка на гевгира правят работата с него още по-удобна.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Тутси
Тутси
06.02.2016 16:30
Ами, спанакът, направо така ли се поръсва, без да му се прави нищо предварително или ?
1
0