Пиле с червена леща

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
26/06/2015
"Честно казано, на тази рецепта и липсва нещо лютичко Но вие ще се справите сами"
Приготвяне25 мин.
Готвене50 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо9 022
  • Преглеждания за месеца111
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте олиото в тенджера, добавете лука и го запържете.

Смесете останалите почистени и нарязани зеленчуци и ги добавете към лука.

Добавете куркумата, кърито, лещата и бульона.

Добавете пилето и подправките, кипнете сместа и задушете на бавен огън за 40 минути.

Сервирайте с кориандър.

Гевгир за ориз, боб, леща и киноа-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Гевгир за ориз, боб, леща и киноа
4.60 лв.
3.54 лв.
Виж ››

Гевгирът за ориз може да се ползва за миене и на други зърнени или бобови култури. Има удобна дръжка и интересна форма. Гевгирът би бил чудесно допълнение към колекцията ви от готварски съдове.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар