Ризото с пресен грах

MarianaMarianaДжедай7720
30/06/2015
"Нежно е ризотото - когато го приготвите с любов и добавите свеж грах в рецептата "
Приготвяне10 мин.
Готвене35 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 017
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте половината олио и запържете до омекване ситно нарязания лук. Добавете граха и половината от магданоза.

Разбъркайте добре и гответе около 5 минути на тих огън, при нужда добавете няколко лъжици бульон.

Междувременно кипнете бульона и залейте с него граха. Кипнете отново и добавете ориза. Похлупете и гответе на тих огън, като от време на време разбърквате.

Овкусете с подправките и свалете от огъня. Добавете останалото масло, поръсете с пармезан и магданоз и поднесете веднага.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар