Пиле с бекон и манатарки по италиански

MarianaMarianaДжедай7720
15/07/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене80 мин.
Общо95 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 245
  • Преглеждания за месеца38
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете пилешкото месо на малки порции, а манатарките накиснете в гореща вода за около 30 минути, след което отцедете, като запазите водата.

Загрейте зехтина и сотирайте за 10 минути лука. Добавете нарязаната целина и гответе още 5 минути. Извадете зеленчуците и в мазнината с сложете нарязания бекон, а след 2-3 минути и пилешкото месо.

Запържете до златисто, залейте с виното, кипнете и оставете месото да се готви на тих огън за около 10 минути.

Добавете нарязаните домати заедно със соса, сложете зеленчуците и ситно нарязаните манатарки. Гответе на тих огънзо готовност на пилето.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар