Gotvach.bg»Рецепти»Морски Дарове»Шишчета»Италиански шишчета със скариди

Италиански шишчета със скариди

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k3k9k
Италиански шишчета със скариди1 / 2
11/08/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
25 мин.
Порции
4
"Изкусителният им външен вид е предупреждение, че хем ще искате още от тях, хем бялото вино може да се окаже недостатъчно"

Необходими Продукти

  • скариди - 900 г тигрови
  • зехтин - 4 с.л.
  • олио - 3 с.л.
  • галета - 75 г
  • чесън - 1 скилидка
  • магданоз - 1 с.л.
  • черен пипер
  • лимони - за сервиране
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете олиото и зехтина в купа и добавете скаридите. Разбъркайте добре и добавете галетата, чесъна, магданоза, сол и черен пипер.

Разбъркайте и оставете в хладилник за 1 час.

Нанижете скаридите на 4 метални шишчета и ги запечете на загрят грил. Сервирайте с лимонови резени.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: