Чушки с чесън и магданоз

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k4k
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
2
"Всеки ден може да ядем тази любима салата и няма да чуете, че ни е омръзнала"

Необходими Продукти

  • чушки - 3 бр. червени
  • чесън - 2 скилидки
  • магданоз - 3 с.л.
  • шери - 1 с.л. оцет
  • зехтин - 2 с.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте грила и запечете чушките. Сложете ги в найлонов плик за 5-10 минути, след което ги обелете.

Нарежете ги на ленти и сложете в малка купа.

Смесете заедно чесъна, магданоза, шерито и зехтина, след което залейте чушките. Овкусете със сол.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: