Бриоуат с месо

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k4k
Бриоуат с месо1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
24 бр.

Необходими Продукти

  • кори за баница - 175 г
  • масло - 3 с.л.
  • олио - за пържене
  • магданоз
  • За пълнежа
  • олио - 2 с.л.
  • лук - 1 глава
  • кориандър - 1 малка връзка
  • магданоз - 1 малка връзка
  • агнешко месо - 375 г смляно
  • червен пипер - 1/2 ч.л.
  • кориандър - 1 ч.л. на прах
  • джинджифил - 1 щипка
  • яйца - 2 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Направете пълнежа. За целта загрейте олио и запържете лука. Добавете месото и задушавайте още 5 минути.

Добавете подправките и гответе 1 минута. Махнете от котлона и смесете с разбитите яйца. Разбъркайте добре и оставете настрана.

Вземете 1 кора за баница и нарежете на ленти 8.5 см. Намажете ги с разтопено масло и напълнете с част от пълнежа. Завийте на триъгълници.

Продължете до изчерпване на количествата. Загрейте олио в тиган и изпържете триъгълниците. Отцедете ги на кухненска хартия и сервирайте.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: