Яхния с патешко и маслини

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16713805
15/09/2015
"Готови ли сте да се справите с предизвикателството да приготвите сочно патешко "
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо652
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете патиците и изпържете частите в загрят тиган за около 12 минути. Извадете от тиган.

Загрейте 1 с.л. зехтин в тенджера и изпържете лукчетата, докато покафенеят. Поръсете с брашното и гответе още 2 минути.

Сипете виното и кипнете смесете, добавете патешкото и подправките, покрийте и задушете за 40 минути.

Прибавете маслините и продължете да готвите още 20 минути. Прехвърлете патешкото, лука и маслините в чиния.

Продължете да варите бульона докато се редуцира, залейте месото и сервирайте.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар