Пица с царевица и чушки

ЕфросияЕфросияНовак301
23/11/2010
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции1 бр.
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 069
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Оставете тестото да достигне стайна температура и след това да постои още половин-един час, за да втаса. За да го разточите добре, поръсите с царевично брашно. Можете да използвате и пшенично, но царевичното прави по-добра коричка.

Разточете кръгъл блат, съвсем тънък, защото като го сложите на скарата то отново ще бухне. Преди да сложите на скарата, намажете от двете страни със зехтин, което ще предпази от залепване. Сложете блата да се запече от едната страна, след около 2 минути обърнете. Разпределете продуктите върху пицата и допечете. Малко преди да е окончателно готова, може да разпределите няколко кръгчета домат.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
лидия
лидия
19.12.2014 16:22
многохувавапица
0
0