Пълнозърнест хляб в хлебопекарна

01/10/2015
Нони
отНониНовак
"Няма по-уютен аромат от този на току-що изпечен хляб!"
Приготвяне20 мин.
Готвене80 мин.
Общо100 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо28 755
  • Преглеждания за месеца1049
  • Преглеждания за седмицата267
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Намазнете с помощта на четчица контейнерчето за хляб, което стои в хлебопекарната. Налейте водата и вложете двата вида брашно.

Прибавете солта и сухата мая. Затворете капака на машината и изберете режим за пълнозърнест хляб.

В случай че имате възможност, изберете опцията за хрупкава коричка.

Извадете изпечения хляб и го завийте с кърпа.подобни рецепти тук

5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Татяна Петкова
Тесто с мая без захар ?! Няма да стане ! Още повече само с пълнозърнесто и царевично брашно ! Дори и няма да отворя " цялата рецепта "!
0
0
Darina Glavanakova Bakard
Точно така е, и в инструкциите за хляб в хлебопекарна, солта се слага във водата.Отдавна правя такъв хляб, неустоимо вкусен и полезен!
3
1
Албена
Албена
10.01.2016 18:49
Хляба няма да стане никога ако солта е при маята....слага се във водата,а при маята 1 ч.л. захар
7
0

Виж всички коментари или напиши такъв