Gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Хляб в хлебопекарна»Пълнозърнест хляб с тиквени семки в хлебопекарна

Пълнозърнест хляб с тиквени семки в хлебопекарна

Пълнозърнест хляб с тиквени семки в хлебопекарна
Снимка: Ралица Георгиева
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
180 мин.
Общо
190 мин.
Порции
1
"Вкусни идеи с помощта на хлебопекарната"

Необходими Продукти

  • пълнозърнесто брашно - 400 г пшенично
  • ръжено брашно - 70 г пълнозърнесто
  • овесени ядки - 40 г фини
  • тиквени семки - 20 г
  • суха мая - 7 г
  • сол - 1/2 ч.л.
  • олио - 1 с.л.
  • захар - 1 с.л.
  • вода - 330 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В контейнера на хлебопекарната се слага затоплената вода и олиото.

Добавят се сухите съставки.

Избира се програма пълнозърнест хляб. След последното месене се посипват тиквените семки.

След като хлябът се изпече, го извадете от хлебопекарната, за да не овлажнява.

Пълнозърнестият хляб с тиквени семки в хлебопекарна е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: