Панирано тилапия филе

Панирано тилапия филе

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k
3k
50
10k
Панирано тилапия филе1 / 2
10/10/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Сготви20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
"Ясно е, че ще я панирате, ама първо да не пропуснете да я мариновате"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филето се измива и подсушава. Отърква се с маринатата и се оставя така 20 минути.

След това се отцежда от нея и се овалва първо в брашно, а после в разбити яйца.

Пържи се в сгорещен зехтин. Панираната риба се подрежда върху кухненска хартия, за да се освободи от излишната мазнина. Поднася се със свежа зеленчукова салата.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: