Панирано тилапия филе

10/10/2015
Чочко
отЧочкоНовак
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 453
  • Преглеждания за месеца95
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филето се измива и подсушава. Отърква се с маринатата и се оставя така 20 минути.

След това се отцежда от нея и се овалва първо в брашно, а после в разбити яйца.

Пържи се в сгорещен зехтин. Панираната риба се подрежда върху кухненска хартия, за да се освободи от излишната мазнина. Поднася се със свежа зеленчукова салата. подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар