Телешки език пане

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k4k5012k
Телешки език пане1 / 3
14/10/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене75 мин.
Общо95 мин.
Порции4
"Погледнахте го и си помислихте за много бира, признайте си"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Езикът се сварява /за около 1 час/ в подсолена вода, която е овкусена с посочените подправки.

След това се измива със студена вода и се нарязва на късове. В един съд се слага брашното, в друг - галетата, а в трети - разбитите яйца.

Езикът се потапя в яйцата, после в брашното, след това пак в яйцата и накрая - в галетата. Пържи се в сгорещена мазнина.

След това се нарежда върху кухненска хартия, за да се освободи от ненужното масло. Готовият паниран деликатес може да се поднесе върху канапе от зеленчуци.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: