Телешки език пане

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k
3k
50
10k
14/10/2015
"Погледнахте го и си помислихте за много бира, признайте си "
Приготвяне20 мин.
Готвене75 мин.
Общо95 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо26 264
  • Преглеждания за месеца406
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Езикът се сварява /за около 1 час/ в подсолена вода, която е овкусена с посочените подправки.

След това се измива със студена вода и се нарязва на късове. В един съд се слага брашното, в друг - галетата, а в трети - разбитите яйца.

Езикът се потапя в яйцата, после в брашното, след това пак в яйцата и накрая - в галетата. Пържи се в сгорещена мазнина.

След това се нарежда върху кухненска хартия, за да се освободи от ненужното масло. Готовият паниран деликатес може да се поднесе върху канапе от зеленчуци.

Грил тиган с керамично покритие 26см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Грил тиган с керамично покритие 26см
30.00 лв.
23.00 лв.
Виж ››

Красив, удобен за работен и насърчаващ здравословното хранен грил тиган. Керамичното му покритие ще ви помогне да приготвите най-вкусните месни и постни ястия.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар