Пилешки гърди по киевски

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
3k
959
3k
29/10/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 411
  • Преглеждания за месеца110
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

От пилешките гърди се отделят малките филета. Голямото филе се начуква и в него се поставя масло с големината на орех.

Покрива се с малкото филе и се оформя на руло. Посолява се и 2 пъти се овалва последователно в яйце и галета.

Пържи се в маслена баня 3-4 минути и се допича във фурната още 5-6 мин. При сервирането се гарнират с нарязани на сламка пържени картофи и задушен в масло грах.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар