Пълнени свински филенца

ПепиПепиНовак
21/11/2015
Приготвяне30 мин.
Готвене50 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 336
  • Преглеждания за месеца42
  • Преглеждания за седмицата8
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Правят се напречни нарези по двете парчета бон филе, но не до края. Целта е да се образуват нещо като джобчета. След това месото се натърква отвън и отвътре с марината и се прибира в хладилник за 2 часа.

През това време лукът се задушава леко в мазнина и при него се добавят нарязаните на кубчета гъби и бекон. Наръсва се с подправки, разбърква се и се отстранява от огъня. Докато сместа е още топла, се смесва с парченца топено сирене и се разбърква.

С така приготвената плънка се пълнят филенцата и се „зашиват“ с дървени шишчета. Поставят се в загрята фурна и се пекат до готовност. По желание се поднасят с млечно чеснов сос.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Monika Ivanova
Monika Ivanova
11.05.2016 22:01
Поредното красиво и много вкусно изкушение. Става ли крехко месото?
0
0
Албена Асенова
Богата рецепта и надявам се също така богата на аромати.
0
0
enggell2020@abv.bg
enggell2020@abv.bg
11.05.2016 19:52
Невероятни!!!
0
0