Супа пача от свински крака, уши и опашки

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
3k
959
3k
30/03/2016
"Нищо не сгрява сърцето така, както едно гореща супа пача приготвена по нашенски "
Приготвяне30 мин.
Готвене180 мин.
Общо210 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо16 018
  • Преглеждания за месеца239
  • Преглеждания за седмицата39
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • свинско месо - 4 кг свински крака, уши и опашки
  • лук - 250 г
  • чесън - 100 г
  • моркови - 100 г
  • целина - 50 г
  • дафинов лист - 2 бр.
  • яйца - 2 бр.
  • оцет - 25 мл
  • хрян - 20 г
  • сол - на вкус
* мерки и количества
Пача

Начин на приготвяне

Свинските крака, уши и опашки измиваме много добре и поставяме в дълбока тенджера. Заливаме ги със студена вода. Изчакваме да заврят и тогава ги посоляваме.

Прибавяме едро нарязаните целина, моркови и лук. Слагаме и дафиновите листа.

Варим до пълното омекване на месото, докато започне да пада от костите.

Вадим месото от тенджерата, обезкостяваме го и го режем на парчета.

Прецеждаме бульона и връщаме нарязаното месо в него.

Застройваме супата с яйцата.

Подправяме я с настъргания хрян и оцет на вкус.

Голяма емайлирана тенджера с декор - 9 литра-15%
Приготвяй си тази рецепта в:
Голяма емайлирана тенджера с декор - 9 литра
35.99 лв.
30.50 лв.
Виж ››

Може да посочим само основателни причини, поради които тази емайлирана тенджера да се превърне във вашата нова емайлирана тенджера. Голяма вместимост, удобна да пренасяне, поддържане и употреба. Тенджерата се предлага в нежен дизайн, с който готвенето носи още по-голяма наслада.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар