Пандишпаново руло

20/11/2010
Ефросия
отЕфросияДжедай4541
"Знаете ли колко много гости може да зарадвате с едно-единствено пандишпаново руло "
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо101 133
  • Преглеждания за месеца552
  • Преглеждания за седмицата16
  • Коментирана9 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата и захарта се разбиват до побеляване, прибавя се брашното със содата и ванилиите. Разбива се добре и се изсипва в голяма правоъгълна намаслена тава, на дъното на която има намаслена хартия за печене.

Пече се на 180 градуса в незагрята фурна. След като е готов, блатът се обръща, още докато е горещ, върху хартия, на която е изсипана пудра захар. Веднага се намазва с мармалад и се наръсва със счукани орехи. Още топъл, се увива на руло с помощта на хартията.

Готовото руло се намазва старателно с разбита сладка сметана с орехи. подобни рецепти тук

5 14
4 6
3 4
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Нина Йорданова
180
0
0
Нина Йорданова
190 не е ли висока температура.?
0
0
Rosica Rosenova
Rosica Rosenova
16.07.2014 15:18
Страхотен резултат. Благодаря за рецептата.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв