Кюфтета от бакла

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
3k
959
3k
03/12/2015
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции12
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 661
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отцеждаме баклата от течността в буркана и я пасираме.

Прибавяме едното яйце, нарязаните лук, чесън, копър и магданоз и разбъркваме добре.

Със супена лъжица взимаме от сместа, потопяваме в галета, след това в разбитото яйце и пак в галета.

Пържим в сгорещена мазнина и след това отцеждаме върху кухненска хартия.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар