Стек Палас

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
3k
959
3k
26/12/2015
Приготвяне40 мин.
Готвене60 мин.
Общо100 мин.
Порции7
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 126
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме телешкото филе на тънко и всяко парче начукваме, посоляваме и поръсваме с черен пипер.

Запържваме в сгорещена мазнина до полуготовност.

Далака и шунката нарязваме на тънки ивици. Запържвам в същата мазнина.

За соса:

Маслото разтапяме и към него прибавяме размитото в хладка вода брашно.

Бъркаме непрекъснато, докато се образува кашичка.

Прибавяме прясното мляко и продължаваме да бъркаме до получаването на гладък сос.

Махаме от котлона и към него прибавяме жълтъците и солта.

Подреждаме телешкото, далака и шунката в тавичка.

Заливаме със получения сос.

Поръсваме ги отгоре с настъргания кашкавал. Запичаме за кратко в сгорещена фурна.

Алуминиев тиган с керамично покритие и капак 24 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиев тиган с керамично покритие и капак 24 см
46.00 лв.
35.42 лв.
Виж ››

Практичен тиган, който има керамично покритие, удобна за готвене дръжка и огнеупорен капак, който няма да позволи на мазни пръски да попаднат върху вас или навсякъде в кухнята. Алуминиевият тиган може да се ползва с всички видове котлони.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар