Лесни телешки ребърца

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
167389131
Лесни телешки ребърца1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
6
"Вие ще се заемете с приготвянето на тези лесни телешки ребърца, ние ще се нагърбим с по-трудното - тяхното изяждане"

Необходими Продукти

  • телешки ребра - 1.5 кг
  • сусамово олио - 5 с.л.
  • лимонов сок - от 2 лимона
  • чесън - 1 с.л. на прах
  • лук - 1 с.л. на прах
  • ябълков сок - 1 к.ч.
  • черен пипер - 2 щ.
  • бахар - 2 щ.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ребърцата се измиват и се разделят.

Приготвя се марината от сусамовото олио, лимоновия сок, ябълковия сок и сухите подправки.

Ребърцата се овкусяват със сместа и се оставят да я поемат 2 часа.

След това се изпичат на леко намазнена скара от двете страни. Поднасят се с гарнитура по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: