Лесни телешки ребърца

Криси ЧерниковаКриси ЧерниковаДарт Вейдър109181497
04/12/2015
"Вие ще се заемете с приготвянето на тези лесни телешки ребърца, ние ще се нагърбим с по-трудното - тяхното изяждане "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 981
  • Преглеждания за месеца77
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • телешки ребра - 1.5 кг
  • сусамово олио - 5 с.л.
  • лимонов сок - от 2 лимона
  • чесън - 1 с.л. на прах
  • лук - 1 с.л. на прах
  • ябълков сок - 1 к.ч.
  • черен пипер - 2 щ.
  • бахар - 2 щ.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ребърцата се измиват и се разделят.

Приготвя се марината от сусамовото олио, лимоновия сок, ябълковия сок и сухите подправки.

Ребърцата се овкусяват със сместа и се оставят да я поемат 2 часа.

След това се изпичат на леко намазнена скара от двете страни. Поднасят се с гарнитура по избор.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар