Gotvach.bg»Рецепти»Гарнитури»Зелен фасул по английски

Зелен фасул по английски

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k957
Зелен фасул по английски1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
110 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • зелен фасул - 1 кг
  • масло - 125 г
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме измития и изчистен зелен фасул в подсолена вода.

Отцеждаме от водата след като се свари, докато е горещ прибавяме маслото и разбъркваме леко.

След като маслото се стопи, сервираме като гарнитура.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: