Начин на приготвяне
Разбиваме в купа олиото и захарта. Прибавяме яйцата и 1 ч.ч. брашно.
Прибавяме млякото, в което е разбъркана содата.
Прибавяме още брашно и замесваме тесто с твърдост, подходяща за точене.
Разделяме на три топки.
Двете топки разточваме на лист с дебелина около 0.5 см.
Единия лист слагаме в намаслена тавичка, намазваме с мармалад и поръсваме с част от орехите.
Слагаме втория лист и повтаряме процедурата.
Към останалото тесто добавяме още брашно и измесваме по-твърдо тесто.
Настъргваме го върху орехите и мармалада.
Нарязваме на правоъгълници или други форми.
Печем в умерена фурна до зачервяване.
След като изстине поръсваме с пудра захар.