Начин на приготвяне
Разбиват се с миксер яйцата със захарта, добавят се ванилията и брашното с бакпулвера. Разбърква се и се оставя да се приготви плънката.
Изцедете от сока настърганите ябълки и морков, добавете канелата и галета и разбъркайте добре.
Застелете тава с хартия за печене и разпределете плънката, като я заравните - трябва да е 1 см от стените на тавата.
Поръсете отгоре орехите и излейте пандишпана.
Сложете да се изпече в предварително загрята фурна 180-200 за около 15-18 минути - проверете готовността с клечка за зъби.
Готовия сладкиш обърнете на нов лист хартия и премахнете хартията отгоре. Намажете сладкото и завийте на руло.
След като се охлади, махнете хартията, поръсете с пудрата захар и поднесете.