Телешко сукалче на скара

Севда АндрееваСевда АндрееваДжедай1257176
29/12/2015
"Най-крехкото, което някога ще опитате..."
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 680
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и нарежете на тънки филии бонфилето.

От изцедения сок на лимона, бялото вино и черния пипер направете смес, към която прибавете зехтина.

Залейте месото с така приготвената марината и оставете да престои за 4 часа.

Изцедете от маринатата и посолете.

Печете върху сгорещена скара до готовност.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар