Кавърма със свинско месо

Лидия - ГериЛидия - Гери
Готвач
257
1k
377
640
1
08/01/2016
"Това е най-лесната кавърма, която някога сте виждали, но е и много вкусна, да знаете "
Приготвяне25 мин.
Готвене50 мин.
Общо75 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо24 924
  • Преглеждания за месеца106
  • Преглеждания за седмицата27
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • свинско месо - около 800 г
  • праз лук - 3 стръка
  • зелени домати
  • чушки - от туршия
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържва се свинското месо до готовност, като преди това сте го нарязали на късове.

Отделно се изпържват останалите продукти - скълцания по-едро праз, нарязаните зелени домати и чушките от туршия.

Добавете към месото и овкусете с подправки.

Традиционно българско гювече с капак
Приготвяй си тази рецепта в:
Традиционно българско гювече с капак
4.49 лв.
Виж ››

Търкулнало се гювечето и си намерило похлупака или защо във всеки дом трябва да има по едно такова глинено гювече с капак.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Теодорина
Теодорина
08.01.2016 13:58
Вкусно
0
0