Пълнени дюли с телешко

Мариела ХристоваМариела Христова
Помощник Готвач
228
776
208
659
1
08/01/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 190
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дюлите се почистват, режат се наполовина и се варят около 15-20 минути, докато леко омекнат.

Смляната телешка плешка се смесва с настърганите джинджифил, лук, накълцаната на ситно чушка, стрития на паста чесън, яйцето, олиото, сол и пипер на вкус.

Дюлите се пълнят със сместа и се нареждат в тава и се заливат с бульона.

С фолио покриваме тавата и печем в загрята на 180-200 градуса фурна за около 20 минути с фолиото и после още 20 минути без фолиото.

Сервираме с магданоз и поляти с малко бульон.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар