Италиански трюфели от шоколад

Ваня  ВеличковаВаня Величкова
Помощник Готвач
641
1k
208
657
1
10/01/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене15 мин.
Общо45 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 614
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Шоколадът се натрошава и се разтопява с ликьора.

Прибавя се маслото и се бърка, докато се разтопи.

Слагат се захарта и бадемите.

Охлажда се, докато се втвърди, така че да се оформят 24 топчета, които се овалват в настърган шоколад.

Охлаждат се, докато шоколадът се втвърди.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар