Начин на приготвяне
Смесвате галетата, канела, орехите, 1 ч.ч захар и малко олио. Вземате 3 листа от корите за баница. Намазвате най-горния лист и навивате всички на руло. Нарязвате като руло на 7-8 парчета. Правите това и с останалите листа, докато свършат.
Парчетата нареждате в тава и печете на 150 градуса, докато съвсем леко покафенеят. През другото време смесвате в тенджерка 2 ч.ч. захар с 3 ч.ч. вода. Слагате на котлона, докато захарта се разтопи.
Оставяте да изстине. Вадите и рулцата, когато са готови, и оставяте и тях да изстинат.
Когато и двете неща са студени, заливате рулцата със сиропа. Оставяте да поемат и накрая поръсвате с орехи и канела.