Лечо с гъби и луканкова наденица

Русиана МихайловаРусиана Михайлова
Помощник Готвач
211
29
1
16/01/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо458
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука и го запържете в олиото. Добавете нарязаните гъби и наденица. Разбъркайте.

Нарежете чушките на ивици, прибавете ги към позапържената смес. Добавете едро нарязаните домати, овкусете с подправките.

Оставете ястието да къкри на тих огън за 20 минути, като от време на време разбърквайте. Сервирайте с люти чушки.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар