Супа от агнешко месо

IvankaIvankaНовак6
06/05/2011
"Има супи, които насищат и такива, които направо ти сгряват душата, тази е от вторите "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо23 800
  • Преглеждания за месеца158
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на малки парченца. За да се получи вкусна супа, се използва шарено месо, което се вари до омекване.

Бульонът се прецежда, месото се връща и се прибавят наситнените моркови, лук, картофи и дафиновия лист. Накрая се слага фидето.

Сварена, супата се опитва на сол и се подправя с черен пипер и накъсани листенца джоджен.

Поднася се топла.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар