Gotvach.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Зелен фасул с масло

Зелен фасул с масло

Мария БожиловаМария Божилова
Мастър Шеф
6894k2k9
Зелен фасул с масло
Снимка: Анонимен
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
5
"Лесен зелен фасул с масълце - поднесете като леко основно или гарнитура към месо по избор"

Необходими Продукти

  • зелен фасул - 3 буркана консервиран (по 500 г)
  • лук - 1 глава
  • червен пипер
  • сол
  • магданоз
  • масло
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленият фасул се отцежда от водата на консервата, изсипва се в тенджерата.

Лукът се нарязва и заедно с фасула се вари до задушаване на лука, като след като се задуши се слага сол, червен пипер, олио и вода.

Когато фасулът е готов, се слагат маслото и магданозът.

Зеленият фасул с масло е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Лиляна
Лиляна
Вкусно ястие!
05.01.2023 13:19