Обикновен хляб в хлебопекарна

17/01/2016
Лидия - Гери
отЛидия - ГериГотвач2571541
"И най-обикновеният хляб, приготвен вкъщи, е по-вкусен от хляба, който се продава по магазините "
Приготвяне5 мин.
Готвене180 мин.
Общо185 мин.
Порции1 бр.
Сготви+1 точки
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо50 393
  • Преглеждания за месеца1977
  • Преглеждания за седмицата132
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

  • вода - 300 мл
  • маргарин - 1 и 1/2 с.л.
  • сол - 1 и 3/4 ч.л.
  • мляко - 2 с.л. сухо
  • захар - 2 с.л.
  • брашно - 500 г
  • суха мая - 3/4 пакетче
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Хлябът се приготвя, като се смесят изброените продукти в последователността, в която са изписани по-горе.

Те се изсипват направо във хлебопекарната. Избира се подходяща програма и уредът се включва. Пече се 3 часа.

От тези продукти се получава хляб, тежък 900 грама.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

rosicapi
rosicapi
21.08.2018 17:45
Хлебопекарната прави вкусен хляб, аз пробвах веднъж на 3 часа и след пова само на бързия за 1ч 30мин, ефектът е същият само че става много бързо
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв