Баница с ябълки и канела

Лидия - ГериЛидия - Гери
Готвач
257
1k
377
613
1
20/01/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции1 тава
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 996
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвя се плъкната като ябълките се почистват , обелват и нарендат, добавя се захар, нарязани на ситно орехи, канела.

В намазнена тава се поставят по две кори, поръсват се с малко олио и се поставя плънката и така до свършване на продуктите.

Пече се на 180 гр. около 20 минути на вентилатор.

Когато се изпече се нарязва и поръсва с пудра захар.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Гергана  Георгиева
В къщи много я обичаме тази баница, само искам да добавя,че е хубаво ябълките по-възможност да са от по-кисел сорт, така по-се усеща вкуса на ябълката в баницата.
0
0