Пиле на сач с къри и тиквички

Ваня  ВеличковаВаня Величкова
Помощник Готвач
634
916
169
567
1
27/01/2016
Приготвяне25 мин.
Готвене35 мин.
Общо60 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо740
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките гърди се нарязват на малки парченца, които се поръсват с растителна мазнина и се объркват добре.

Тиквичките, лукът и доматите се нарязват на кубчета.

Предварително загретият сач се намазва с мазнина. В него се запържват първо пилешките хапки до златисто. Изваждат се, а в сача се поставят лукът и тиквичките.

Месото се връща към зеленчуците, прибавят се и доматите. Ястието се оставя така 4-5 минути, докато остане на мазнина.

Накрая се овкусява със соевия сос и се поръсва с настърган кашкавал.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар