Паста със зелен фасул

Ваня  ВеличковаВаня ВеличковаПомощник Готвач630171
26/01/2016
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо800
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В сгорещения зехтин са запържват на умерен огън лукът, чесънът и ментата около 10 минути до омекване на лука. Прибавя се зеленият фасул посолява се и се налива вода, колкото да покрие фасула.

Захлупва се, като капакът е леко открехнат, за да не кипи, и се оставя на слаб огън до омекване на фасула-около 15 минути. Ако е необходимо, се прибавя още малко вода. Изважда се ментата.

Макароните се сваряват в подсолена вода. Отцеждат се, прибавя се сосът и ястието се оставя на огъня около 1 минути. По желание може да се поръси с черен пипер и малко настъргано сирене. Декорира се с доматки.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар