Готвени зеленчуци

Илияна ДимоваИлияна Димова
Гуру
1k
4k
4k
2k
7
24/01/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 884
  • Преглеждания за месеца72
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества
Манджи

Начин на приготвяне

В олио и малко вода задушаваме нарязаните тиквички, лук, зелен фасул, магданоз, джоджен и чубрица. Добавяме черен пипер и сол. Като останат на мазнина, слагаме червен пипер и брашно. Прибавяме настърганите домати и наливаме 4-5 чаена чаши вода.

Варим ястието до готовност - до необходимата гъстота, по време на готвене по преценка може да доливаме топла вода.

Много подходящо е да се поднесе с топка варен ориз.

Тенджера под налягане 7л
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Тенджера под налягане 7л
39.99 лв.
Виж ››

Във всяка кухня трябва да има една тенджера под налягане, защото с нея готвенето е по-бързо, по-лесно и по-здравословно. Редица предимства, с които всеки иска да разполага, събрани в един кухненски съд - тенджера под налягане.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар