Икономична крем супа със зелен фасул

24/01/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 345
  • Преглеждания за месеца56
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме всички зеленчуци. Слагаме в тенджерка, добавяме към тях всички подправки и наливаме вода, да се покрият зеленчуците. Варим, докато омекнат.

Дръпваме от котлона и като се поохладят, пасираме всичко в бульона от вареното.

Посоляваме на вкус, наливаме олио, разбито с малко вода кисело мляко и оставяме да покъкри още 5 минути на слаб котлон.

Може да долеем и малко топла вода при необходимост.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар