Икономична крем супа със зелен фасул

Илияна ДимоваИлияна Димова
Гуру
1k
4k
4k
2k
7
24/01/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 050
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме всички зеленчуци. Слагаме в тенджерка, добавяме към тях всички подправки и наливаме вода, да се покрият зеленчуците. Варим, докато омекнат.

Дръпваме от котлона и като се поохладят, пасираме всичко в бульона от вареното.

Посоляваме на вкус, наливаме олио, разбито с малко вода кисело мляко и оставяме да покъкри още 5 минути на слаб котлон.

Може да долеем и малко топла вода при необходимост.

Метален пасатор за заленчуци
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Метален пасатор за заленчуци
12.59 лв.
Виж ››

Масивен метален пасатор за зеленчуци, с който бързо ще се справите с намачкването на продуктите за пюрета, супи и ястия. Металният пасатор има здрава дръжка, която позволява бързо обработване на храната. Пригответе любимите си ястия с един замах и метален пасатор, разбира се.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар