Захаросани Охлюви

Джемиле ЧешлиеваДжемиле ЧешлиеваМастър Шеф748308266
26/01/2016
Приготвяне60 мин.
Готвене40 мин.
Общо100 мин.
Порции1 тава
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 702
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата6
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички продукти се разбъркват добре. Тестото се меси до меко тесто.

Точи се на тънка кора и се режат на тънки ленти с ширина 1 см и дължина 7-8 см.

Лентите се навиват на охлюви, като горната им страна се потапя в захар.

Пекат се в умерена фурна до златисто-розово.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
ВИЛИ-Виолета Матева
Много вкусни охлюви ,идеални за кафето !
0
0