Захаросани Охлюви

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
748
3k
1k
2k
6
26/01/2016
Приготвяне60 мин.
Готвене40 мин.
Общо100 мин.
Порции1 тава
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 215
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички продукти се разбъркват добре. Тестото се меси до меко тесто.

Точи се на тънка кора и се режат на тънки ленти с ширина 1 см и дължина 7-8 см.

Лентите се навиват на охлюви, като горната им страна се потапя в захар.

Пекат се в умерена фурна до златисто-розово.

Компактен оранжев пластмасов поднос 34 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Компактен оранжев пластмасов поднос 34 см
4.87 лв.
Виж ››

Практичен пластмасов поднос в приятен оранжев цвят, който има широко приложение в домакинството.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
ВИЛИ-Виолета Матева
Много вкусни охлюви ,идеални за кафето !
0
0