Захаросани Охлюви

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
7483k1k4k6
26/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
60 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
100 мин.
Порции
1 тава

Необходими Продукти

  • маргарин - 1 пакетче
  • сирене - 200 гр. рендосано
  • бакпулвер - 1 бр.
  • яйца - 1 бр.
  • брашно - 3 ч.ч.
  • захар
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички продукти се разбъркват добре. Тестото се меси до меко тесто.

Точи се на тънка кора и се режат на тънки ленти с ширина 1 см и дължина 7-8 см.

Лентите се навиват на охлюви, като горната им страна се потапя в захар.

Пекат се в умерена фурна до златисто-розово.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

ВИЛИ-Виолета Матева
ВИЛИ-Виолета Матева
Много вкусни охлюви ,идеални за кафето !
16.03.2016 09:16