Заек със зелен фасул

Илияна ДимоваИлияна Димова
Гуру
1k
4k
4k
2k
7
29/01/2016
"Разкошна гозба с грижа към перфектната линия - хапвайте с наслада и без угризения "
Приготвяне30 мин.
Готвене70 мин.
Общо100 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 762
  • Преглеждания за месеца36
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме порциите заешко месо и слагаме в тавичка (огнеупорен съд с капак).

Добавяме нарязан лук, поръсваме черен пипер, червен пипер и брашно.

Натрошаваме зеленчуковия бульон, поливаме струйка олио и слагаме парченце краве масло. Наливаме 2 чаени чаши вода.

Слагаме капак на тавичката и печем, докато течността позаври. Добавяме фасула и доливаме топла вода при необходимост.

Допичаме още приблизително 20 минути или до готовност.

Дълбока тава с незалепващо покритие 32 см
Приготвяй си тази рецепта в:
Дълбока тава с незалепващо покритие 32 см
23.80 лв.
Виж ››

Металната тава, с която може да готвите във фурна и върху котлон, е точно пред вас. Функционална, практична, удобна. Тава е с незалепващо покритие за още по-вкусни ястия и лесно почистване. Тава-мечта за всяка домакиня!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар