Начин на приготвяне
Измийте много добре картофите и ги разполовете. Ако са по-големи ги нарежете на едри парчета. Сипете ги в голяма тава.
Задушете пилешкото месо с 1 с.л. олио в тиган и подправете с червен пипер и сол. Сипете го при картофите.
В съшия тиган запържете нарязаните на парченца морков и чушка до омекване. Прибавете нарязания на кръгчета зелен лук и задушете и него. Сипете доматите, разбъркайте, подправете с червен, черен пипер и сол. Гответе за около 2 мин. Сипете и тази смес в тавата и налейте гореща вода без да покривате продуктите до горе.
Гответе манджата в гореща фурна .Щом започнат да омекват картофите добавете нарязания на ситно девесил.
Печете ястието до готовност.