Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Пастет»Пастет от рибен хайвер

Пастет от рибен хайвер

EfrosiaEfrosia
Джедай
9966k11
Пастет от рибен хайвер2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Общо
20 мин.
"Страхотен рибен пастет, с който да похапнете сладко на филия или като мезе"

Необходими Продукти

  • хайвер - 200 г
  • олио - 1 ч.ч.
  • лук - 1 глава кромид
  • хляб - 1 филия сух
  • сол - 1/2 ч.л.
  • лимони - 2 с.л. лимонов сок
  • магданоз - 2 - 3 стръка, накълцан
  • горчица - 1 ч.л. по желание
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Намокрете хляба и го отцедете добре. В буркан сложете наситнения лук, солта, лимоновия сок и хайвера и пасирайте. След това на тънка струя започнете да добавяте олиото при непрекъснато пасиране.

Сложете по-малко количество мазнина по желание. Разбитият рибен пастет се овкусява с накълцания магданоз и горчица и отново се пасира за кратко.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
54
42
32
20
10
Дай твоята оценка: