Селски питки на тиган

08/02/2016
"Тези селски питчици са толкова вкусни, че към тях не ви трябва основно ястие Запретвайте ръкави, супер лесно стават. Бон Апети!"
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо46 433
  • Преглеждания за месеца405
  • Преглеждания за седмицата39
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Продуктите за тестото се смесват и се объркват.

Полученото тесто втасва и се разделя на топки. Всяка топка се разточва на малка кора, в чиято среда се слага настъргана шункa.

Може да се добави и кашкавал. Сгъва се на две и краищата се притискат, за да залепнат.

Питките се пържат в намаслен тиган под капак.

Цветен кухненски нож за хляб и тестени изделия-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Цветен кухненски нож за хляб и тестени изделия
4.22 лв.
3.25 лв.
Виж ››

За хляба и тестените изделия ви трябва специален нож, препоръчваме ви този цветен кухненски нож, който ще улесни живота ви.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ваня
Ваня
09.02.2016 21:07
1/2ч.ч.захар?
7
0