Печени патладжани с чесън

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
25/01/2010
"Ароматна салата, която направо плаче за чаша Узо и добра компания!"
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо27 150
  • Преглеждания за месеца170
  • Преглеждания за седмицата20
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Правим по повърхността на патладжана малки резки. Обелваме чесъна и шпековаме патладжаните със скилидките. В същите разрези поставяме и клонче розмарин. Поставяме патладжаните в огнеупорен съд, поръсваме обилно със сол, черен пипер и поливаме с олиото.

Печем в загрята фурна, докато патладжаните омекнат.

Овална керамична тава за ценители-23%
Made in Bulgaria
Овална керамична тава за ценители
27.50 лв.
21.18 лв.
Виж ››

Уникална овална тава, изработена от троянска керамика - задължителен кухненски аксесоар за всеки дом :)

Рейтинг

5 3
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар